meTunes Logo
World wide library of music and performers
Search:

Sezen Aksu

Fatma Sezen Yıldırım

Also known as Aksu Sezen, С. Аксу, Сезени Аксу, Σεζέν Ακτσού, S. Aksu, S. Axu, Sezen, Sezen Akzu, Sezen Axu
This performer (group) in the Internet: http://www.sezen-aksu.com/, http://www.answers.com/topic/sezen-aksu, http://en.wikipedia.org/wiki/Sezen_Aksu, http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=75&osCsid=c492f5622964ef9f8baf53a89cb79c45



Discography of Sezen Aksu:

Click to release title to look at track list of the album
# Cover Release title Total tracks Download release in mp3 Imprint date Label
1 Hadi Bakalim 4 mp3 1992 Polydor
2 Hadi Bakalim 2 mp3 1992 Polydor
3 Erkekler 3 mp3 1998-02-27
4 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 5 mp3 1999-09-05
5 Hadi Bakalim 3 mp3 1992 Polydor
6 Denizyıldızı 14 mp3 2008-06-18 Doğan Music Company
7 Git 9 mp3 1986 Fono Müzik
8 Kusura Bakma / Yaşanmamış Yıllar 2 mp3 1976 Doğan Plak
9 Adı Bende Saklı 16 mp3 1998 Polygram
10 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 4 mp3 1999-09-05 Post Müzik
11 Işık Doğudan Yükselir 12 mp3 1995-06-28 Tempa & Foneks
12 Düş Bahçeleri 11 mp3 1996-07-14
13 Düğün Ve Cenaze 10 mp3 1997 Raks Müzik
14 Şarkı Söylemek Lazım 14 mp3 2002 Doğan Music Company
15 Allahaısmarladık 17 mp3 2006-09-25 SN Müzik Yapım
16 Serçe 23 mp3 2006 SN Müzik Yapım
17 Git 9 mp3 2006 Seyhan Müzik
18 Sezen Aksu Söylüyor 12 mp3 2005 Seyhan Müzik
19 Sezen Aksu '88 12 mp3 2005 Seyhan Müzik
20 Gülümse 9 mp3 2005 Seyhan Müzik
21 Işık Doğudan Yükselir 12 mp3 2005 Seyhan Müzik
22 Bahane 16 mp3 2005-02-10 Doğan Music Company
23 Deli Kızın Türküsü 12 mp3 2006 Seyhan Müzik
24 Deliveren 12 mp3 2006 Seyhan Müzik
25 Bahane Albüm + Bahane Remixes 35 mp3 2005-06-23 Doğan Music Company
26 Kardelen 8 mp3 2005-09-10 SN Müzik Yapım
27 Yaz Bitmeden 13 mp3 2003-08-06 Doğan Music Company
28 Sezen Aksu Söylüyor 12 mp3 1989 Fono Müzik
29 Sezen Aksu '88 12 mp3 1988 Fono Müzik
30 Gülümse 10 mp3 1991 Coşkun
31 Sezen Aksu Söylüyor 12 mp3 1989-07-07 Fono Müzik
32 Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz / Öptüm 10 mp3 2011 SN Müzik Yapım
33 Allahaısmarladık 10 mp3 1977 Hop (2)
34 Sevgilerimle 10 mp3 1980 Kervan Plakçılık
35 Öptüm Remix 26 mp3 2011-12-06
36 Firuze 10 mp3 1982-07-02 Kervan Plakçılık
37 Denizyıldızı 14 mp3 2008 Universal
38 Remix Maxi Single 4 mp3 2001-06-00 Not On Label
39 Sevgilerimle 10 mp3 1994-09-00 Kervan Plakçılık
40 Olmaz Olsun / Seni Gidi Vurdumduymaz 2 mp3 1977 Hop (2)
41 Kayıp Şehir 3 mp3 2013-03-14 Doğan Music Company
42 Sen Ağlama 10 mp3 1984 Sembol
43 Sen Ağlama 10 mp3 2008-03-00 Sembol
44 Sen Ağlama 10 mp3 1984 Sembol
45 Git... 9 mp3 1986 Fono Müzik
46 Sezen Aksu'88 12 mp3 1988-02-22
47 Deliveren 12 mp3 2000-06-02 Post Müzik
48 Şarkı Söylemek Lazım 14 mp3 2002 Doğan Music Company
49 Sude 2 mp3 1994 Polydor
50 Sen Ağlama 12 mp3 2011 Bayar Music Records
51 Ağlamak Güzeldir 12 mp3 1981 Kervan Plakçılık
52 Ağlamak Güzeldir 10 mp3 1994-08-00 Kervan Plakçılık
53 Git / Sezen Aksu '88 / Sezen Aksu Söylüyor 36 mp3 2001 Fono Müzik
54 Düğün Ve Cenaze 10 mp3 2013-01-11 SN Müzik Yapım
55 Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 31 mp3 2009-06-05 Doğan Music Company
56 Sezen Aksu 10 mp3 1980 Türküola
57 Yeni ve Yeni Kalanlar 5 mp3 2014 SN Music
58 Sezen Aksu '88 12 mp3 1988 Fono Müzik
59 Serçe 19 mp3 1978 Kent

Turkish pop music singer, song-writer and producer who sold over 40 million albums worldwide. She was born July 13, 1954 in Denizli, Turkey.


Comments about Sezen Aksu:



Play online without registration Sezen Aksu all albums in mp3 download a single file or separately.
Caution! All audio materials of Sezen Aksu are presented solely for information. After listening to the trial version, you must remove the file mp3 or buy the product from an authorized supplier.
(C) 2015 metunes.ru All rights are reserved by their respective owners.

On this site you can find any kind of music except for MP3 download. This website is an encyclopedia of music in all formats. Here you can not download free music in mp3 or listen online. On the site there are no links to download free mp3 music. Buy music only from official suppliers of audio content. All rights belong to their respective owners.